LIVRARE

Livrarea produselor se face oriunde în țară, prin intermediul Sameday sau în Easybox. Puteți alege dintre următoarele metode de livrare:

    • Livrare gratuită pentru comenzile de minim 350 ron prin intermediul Sameday
    • Livrare gratuită în Easybox oriunde în țară, pentru orice comanda
    • Livrare standard prin curier rapid Sameday – 15 RON pentru sume mai mici de 350 ron

Termenul de livrare este de 1-2 zile lucrătoare, în funcție de adresa.

RETUR

Ti-ai schimbat părerea sau produsul nu se potrivește așteptărilor tale? Nu-i nimic 🙂 în termen de 14 zile, poți returna orice produs. In cazul seturilor “Together”, se pot returna unul sau mai multe seturi dintr-o comanda, în funcție de câte s-au comandat, doar cu opțiunea de a schimba mărimea, dar nu și culoarea sau cu alt produs.

Nu uita ca pentru a putea schimba produsul sau pentru a primi banii înapoi, produsul trebuie sa aibă toate etichetele, sa nu aibă urme de purtare, fond de ten, miros neplăcut sau urme de uzură, iar coletul trebuie sa conțină toate accesoriile pe care le-ai primit la livrare ( sac, cutii, alte accesorii). In cazul produselor care au urme de fond de ten, acestea vor fi returnate clienților, deoarece nu le putem repune spre vanzare. 

Rambursarea se face în termen de 14 zile de la recepționarea coletului. Dacă comanda ta a fost achitată online, banii vor fi returnați în același cont bancar pe care l-ai utilizat.

În cazul în care plata a fost făcută în ramburs – te rugăm să ne spui numărul contului bancar pentru returnarea banilor. Mai multe detalii găsești în formularul de retur.

Completeaza formularul de mai jos și expediază coletul la următoarea adresa:

Str. Tudor Vladimirescu, nr. 8A, Ap.4, Hateg, Hunedoara
Mysari SRL
Nr tel: 0757620211
Rambursare se face in cel mult 14 zile de la receptia coletului de retur