Draga mea, 

Aici Daniela 🙂 

De-a lungul timpului m-am luptat cu mine și am încercat prin toate metodele pe care le-am avut la îndemână să învăț să mă iubesc așa cum sunt. În ultimii ani am fost des criticată pentru felul în care arăt și nu toată lumea mi-a văzut frumusețea, fie ea interioară sau exterioară.

De când am lansat Mysari, mi-am dorit foarte mult să creez acea rochie, “fără mărime” care să se potrivească oricui. 

Fie că ești o adolescentă în căutarea scopului tău pe această lume, fie că ești o femeie ocupată, mămică în devenire sau mamă a cărui timp e ocupat de copii, am reușit să creăm o rochie care să te avantajeze, să îți pună în evidență feminitatea, delicatețea și care să te lase să te bucuri de vară așa cum ești tu: frumoasă. 

Prin noua colecție exclusivă de Rochițe Breathe, ne dorim să ajungem la cât mai multe femei, ca să le facem să se simtă mândre de ele și să celebrăm iubirea față de sine. 

Rochiile noastre sunt lucrate manual, iar fiecare cusătură și fiecare detaliu sunt concepute pentru a-ți îmbrățișa frumusețea și a-ți aminti să te prețuiești în întregime.

Te invităm să fii printre primele care descoperă această colecție. Fii pregătită să te îndrăgostești de fiecare rochie “Breathe” și să te simți minunat în propria piele!

Alătură-te comunității noastre, pentru a afla prima când lansăm.

PS: atenție, stoc limitat.