Pantaloni

Pantaloni de trening Cotton Basic Sky

150,00 lei

Pantaloni de trening Cotton Basic, cu buzunare laterale ascunse. Pantaloni albastri de trening, la fel de comozi pentru momente liniștite în casă, cât și pentru o alergare zdravănă prin parc. Șnurul ajustabil din talie e primitor cu toate burticile, fie ele mai timide sau mai pufoase, iar manșetele elastice protejează de minune gleznele micuților exploratori.

Pantaloni de trening Cotton Basic Orange

150,00 lei

Pantaloni de trening Cotton Basic, cu buzunare laterale ascunse. Pantaloni portocalii de trening, la fel de comozi pentru momente liniștite în casă, cât și pentru o alergare zdravănă prin parc. Șnurul ajustabil din talie e primitor cu toate burticile, fie ele mai timide sau mai pufoase, iar manșetele elastice protejează de minune gleznele micuților exploratori.

Pantaloni de trening Cotton Basic Sand

150,00 lei

Pantaloni de trening Cotton Basic, cu buzunare laterale ascunse. Pantaloni bej de trening, la fel de comozi pentru momente liniștite în casă, cât și pentru o alergare zdravănă prin parc. Șnurul ajustabil din talie e primitor cu toate burticile, fie ele mai timide sau mai pufoase, iar manșetele elastice protejează de minune gleznele micuților exploratori.

Pantaloni de trening Cotton Basic Olive

150,00 lei

Pantaloni de trening Cotton Basic, cu buzunare laterale ascunse. Pantaloni verde oliv de trening, la fel de comozi pentru momente liniștite în casă, cât și pentru o alergare zdravănă prin parc. Șnurul ajustabil din talie e primitor cu toate burticile, fie ele mai timide sau mai pufoase, iar manșetele elastice protejează de minune gleznele micuților exploratori.

Pantaloni de trening Cotton Basic Mint

150,00 lei

Pantaloni de trening Cotton Basic, cu buzunare laterale ascunse. Pantaloni verde menta de trening, la fel de comozi pentru momente liniștite în casă, cât și pentru o alergare zdravănă prin parc. Șnurul ajustabil din talie e primitor cu toate burticile, fie ele mai timide sau mai pufoase, iar manșetele elastice protejează de minune gleznele micuților exploratori.

Pantaloni de trening Cotton Basic Koala

150,00 lei

Pantaloni de trening Cotton Basic, cu buzunare laterale ascunse. Pantaloni gri de trening, la fel de comozi pentru momente liniștite în casă, cât și pentru o alergare zdravănă prin parc. Șnurul ajustabil din talie e primitor cu toate burticile, fie ele mai timide sau mai pufoase, iar manșetele elastice protejează de minune gleznele micuților exploratori.